Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Засідання виконавчого комітету

Повідомлення
07.04.2021

8 квітня 2021 року о 09:00 у приміщенні міського будинку культури  відбудеться засідання виконавчого комітету міської ради з таким порядком денним:

1. Про попередній розгляд проєкту рішення Баштанської міської ради«Про внесення змін до Програми  соціально-економічного розвитку Баштанської об’єднаної територіальної громади на 2020-2022 роки, затвердженої рішенням міської ради від 23 грудня 2019 року №2».

2. Про попередній розгляд проєкту рішення Баштанської міської ради «Про внесення змін до бюджету Баштанської міської територіальної громади на 2021 рік».

3. Про передачу майна комунальної власті Баштанської територіальної громади з балансу відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Баштанської міської ради на баланс відділу розвитку культури і туризму виконавчого комітету Баштанської міської ради.

4. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Баштанської міської ради «Про затвердження Положення про надання платних послуг закладами культури Баштанської об’єднаної територіальної громади» від 18.02.2019 р. №30.

5. Про присвоєння поштової адреси частині нежилого об’єкту по вулиці Грушевського в місті Баштанка Баштанського району.

6. Про заборону купання на водних об’єктах Баштанської міської ради.

7. Про видалення аварійних дерев.

8. Різне.

                                Виконавчий комітет міської ради

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше