Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Засідання виконавчого комітету

Повідомлення
01.02.2021

03.02.2021 року  о  10:00  у приміщенні міської ради відбудеться засідання виконавчого комітету міської ради з таким порядком денним:

1. Про попередній розгляд проєкту рішення Баштанської міської ради «Про хід виконання Стратегічного плану розвитку Баштанської міської ради Миколаївської області на 2018-2025 роки (Баштанської об’єднаної територіальної громади) за 2020 рік.

2. Про попередній розгляд проєкту рішення Баштанської міської ради «Про хід виконання Програми місцевого економічного розвитку Баштанської міської ради за 2020 рік».

3. Про попередній розгляд проєкту рішення Баштанської міської ради «Про затвердження Програми збереження архівних фондів та розвитку архівної справи на 2021-2023 роки.

 4. Про попередній розгляд проєкту рішення Баштанської міської ради «Про внесення змін до міської Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» на період до 2021 року, затвердженої рішенням міської ради від 27 лютого 2017 року №2».

5. Про затвердження Положення про порядок надання платних соціальних послуг КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради».

6. Про затвердження тарифів на платні соціальні послуги комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради».

7. Про порядок проведення масових заходів на території Баштанської міської ради.

8. Про затвердження проєктно-кошторисної документації за робочим проєктом «Капітальний ремонт окремих вузлів існуючої системи газопостачання Баштанського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 по вул.Баштанської республіки, 32, м.Баштанка, Миколаївської області»

9. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 17.06.2020 р.№84 «Про надання повноважень по складанню протоколів про адміністративні правопорушення посадовим особам на території Баштанської ОТГ» із змінами та доповненнями, внесеними рішенням виконавчого комітету міської ради від 14.01.2021 р. №37.

10. Про затвердження переліку об’єктів, видів суспільно-корисних оплачуваних робіт та підприємств м.Баштанка для осіб, на яких судом накладене адміністративне стягнення у виді суспільно-корисних оплачуваних робіт, на 2021 рік.

11. Про затвердження актів комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам.

12. Про зміну поштової адреси об’єкту нерухомого майна по вулиці Малиновського в селі Зелений Яр Баштанського району.

13. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Баштанської міської ради від 31 січня 2017 року №10 «Про дозвіл на виділення в окремий об’єкт та присвоєння поштової адреси магазину Божко Е.А.»

14. Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Л.О. Шевченко 

15. Про надання дозволу на реєстрацію місця проживання.

16. Про накладення адміністративного стягнення за статтями 197,198 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

17. Різне.

                                

Виконавчий комітет міської ради

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше