Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Міжнародним днем лікаря

Привітання
03.10.2022

Шановні лікарі!

Щиро вітаю вас з професійним святом - Міжнародним днем лікаря!

Обравши цей професійний шлях, Ви присвятили своє життя гуманній і благородній справі – порятунку життя та здоров'я людей. Ваша місія - складна і відповідальна, а Ваша праця не знає свят і вихідних. Прийміть щирі вітання та безмежну вдячність за професіоналізм, чуйні серця та відданість своїй справі.

Щиро бажаю професійної самореалізації, особистого щастя, здоров’я вам і вашим близьким. Нехай незмінною нагородою за вашу роботу буде вдячність тих, кому ви подарували радість життя без болю та хвороб.

Бажаю вам залишатися такими ж стійкими й вірними своїй клятві, бути мудрими та професійними, відповідальними й розуміючими. Нехай ваша благородна професія приносить вам почуття гордості та щастя.

З повагою – міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше