Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Впровадження Єдиного реєстру засуджених та осіб, узятих під варту

Актуально
19.03.2021

В умовах сьогодення наша країна постійно крокує до переходу на електронні носії інформації. Не залишилась осторонь і пробація України.

Реєстр засуджених та осіб, узятих під варту, це новий етап розвитку пробації, що забезпечить перехід на електронне ведення справ клієнтів пробації.

Запуск та забезпечення функціонування цієї системи дозволяє створити єдину базу даних інформації про засуджених та ув’язнених, забезпечити оперативну комунікацію між органами та установами пенітенціарної системи та пробації, а також забезпечить взаємодію з іншими державними структурами, які працюють з реєстрами. Під реєстром розуміється інформаційна система, що містить відомості про засуджених. До переваг роботи Реєстру можна віднести- передачу реєстраційних справ між підрозділами установ виконання покарань, уповноваженими органами з питань пробації, формування звітів. Завдяки цьому працівники будуть отримувати необхідну інформацію не чекаючи паперової відповіді.

Отже, впровадження Єдиного реєстру засуджених осіб, узятих під варту є одним із ключових пріоритетів діяльності Міністерства юстиції України та Центра пробації.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше