Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Власний будинок – запорука сімейного добробуту

Повідомлення
26.10.2020

У Миколаївській області діє Цільова регіональна програма підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення «Власний дім» на 2018-2023 роки, яка спрямована на створення відповідних житлових та соціально-побутових умов саме для сільського населення області, в першу чергу для молодих спеціалістів, молодих сімей, працівників соціальної сфери села, сільськогосподарських формувань, обслуговуючих галузей.

На сьогодні вона є практично єдиною реальною можливістю для поліпшення умов проживання на селі.

Реалізується Програма шляхом надання сільським мешканцям пільгових довгострокових кредитів під 3 відсотки річних на будівництво, реконструкцію, добудову, придбання індивідуальних житлових будинків, заходи з енергозбереження, спорудження інженерних мереж. Також позичальниками можуть бути мешканці міст районного значення.

Рішенням обласної ради від 25 вересня 2020 року №3 затверджено Програму у новій редакції, де збільшено граничні розміри кредиту:

400 тис. гривень − спорудження нового житлового будинку;

250 тис. гривень − реконструкцію житлового будинку або добудову незавершеного будівництвом житла;

300 тис. гривень − придбання житла;

150 тис. гривень − заходи з енергозбереження;

100 тис. гривень − спорудження інженерних мереж та підключення їх до існуючих комунікацій.

З метою створення відповідних житлових та соціально-побутових умов саме для сільського населення області запрошуємо до співпраці.

З питань отримання кредитів звертайтеся до спеціалізованої кредитно-фінансової господарської організації "Миколаївський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі", який знаходиться за адресою: м. Миколаїв, вул. Робоча-2А, офіс 508 (телефон: (0512) 56-34-22, e-mail: skfgo.mk@ukr.net).

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше