Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Візит голови обласної ради Ганни Замазєєвої до Баштанської громади

Події
11.09.2021

10 серпня відбувся робочий візит глови Миколаївської обласної ради Ганни Замазєєвої  до Баштанської територіальної громади. Під час візиту разом з міським головою Олександром Береговим, депутатами обласної ради: Віталієм Гомерським, Іваном Кухтою, головою райдержадміністрації Владиславом Дмитрівим, головою районної ради Наталією Олійник  відвідали КНП «Баштанська багатопрофільна лікарня».

Обговорили проблемні питання лікарні, а саме: Найкоротші терміни завершити ремонт приймального відділення. На завершення якого потрібно ~3,5 млн. грн. Кошти нададуть з субвенції на соціально-економічний розвиток, виділяє народний депутат України Ігор Негулевський, Баштанська міська територіальна громада, Широківська, Інгульська, Привільненська територіальні громади. Також на найближчій сесії Баштанська районна рада планує виділити кошти на добудову приймального відділення.

Також відвідали недобудований хоспіс на території лікарні,  який вже 5 років залишається недобудованим. Поспілкувались з підрядником і головним лікарем. Нагадаємо що замовником будівельних робіт є і залишається обласний УКС.

Пропозицією Ганни Володимирівни  – розглянути можливість закінчення цього об’єкту у два етапи. Перший - здати будівлю у експлуатацію (Туди зможе переїхати неврологія). На другому етапі, купувати для приміщення необхідне матеріально-технічне обладнання. Таке рішення підтримали присутні на зустрічі.

На завершення візиту до Баштанської територіальної громади відвідали Явкинську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Баштанської міської ради де оглянули харчоблок.

Найбільш проблемними питаннями закладу освіти є відновлення згідно вимог харчоблоку, другим питанням є чиста питна вода.

«Ці питання найближчим часом мають бути вирішені по відновленню харчоблоку є можливість зробити за рахунок субвенції це приблизно 1 млрд гривень, що виділив уряд на відновлення сільських харчоблоків. Питну воду реалізовуватимемо за рахунок соціально відповідального бізнесу і жодної копійки не буде взято з бюджету» - наголосила Ганна Володимирівна.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше