Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання міського голови з Днем працівників харчової промисловості

Привітання
21.10.2018

Шановні працівники харчової промисловості вітаю вас з професійним святом!

Від вашої невтомної праці, професіоналізму та сумлінності залежить добробут і якість життя кожного українця. Сьогодні продукція вітчизняного товаровиробника стала насправді конкурентоспроможною і успішно задовольняє потреби споживачів як на внутрішньому так і на зовнішньому ринках.

Окрім того харчова промисловість із року в рік виходить на новий рівень розвитку, незважаючи на важкі часи, які наразі переживає наша країна. Сердечно висловлюю всім працівникам галузі глибоку шану і щиру повагу.

Бажаю вам міцного здоров’я, успіхів у нелегкій праці, невичерпної енергії та нових виробничих здобутків. Нехай кожен робочий день дарує вам задоволення та натхнення, нехай світяться посмішками обличчя ваших рідних, а в домівках панує радість, достаток та здоров’я.

Щоб тонкий смак і любов до своєї справи допомогли досягти успіху!

З повагою ‒ міський голова І.В. Рубський


2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше