Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання міського голови з Днем художника

Привітання
11.10.2020

Шановні художники!

Сердечно вітаю Вас, талановитих майстрів пензля, майстрів студій образотворчого мистецтва, членів гуртків з професійним святом – Всеукраїнським днем художника!

Баштанщина завжди славилось талантом своїх митців. З чистого полотна, шматка глини чи гіпсу Ви творите справжні шедеври, які стають частиною не лише українського, але й європейського культурного простору. Дякую Вам за те, що у кожному з Ваших творів – живописних полотнах, витонченій графіці чи роботах декоративно-прикладного мистецтва – Ви відтворюєте самобутність і неповторність рідного краю, прославляючи його на увесь світ.

Впевнений, що Ви й надалі продовжите творити високе мистецтво, досягаючи нових висот.

Зичу Вам, щоб Господь завжди беріг Вас на професійній та життєвій дорозі. Продовжуйте творити неповторні полотна та вносити яскраві барви в життя громади та країни в цілому! Достатку Вам, сімейного затишку, успіхів та благополуччя!

З повагою – голова об’єднаної громади Іван РУБСЬКИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше