Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулася VІІ позачергова сесія міської ради восьмого скликання

Сесія
09.04.2021

9 квітня 2021 року в міському Будинку культури відбулася VІІ позачергова сесія міської ради восьмого скликання, викликана терміновою необхідністю з визначення об’єкту, який можливо використати під ЦНАП, та делегуванням коштів обласному бюджету на завершення будівництва приймального відділення Баштанської багатопрофільної лікарні, яку провів міський голова Олександр Береговий. У засіданні взяли участь 21 із 26 депутатів.

Засіданню сесії передувало спільне засідання постійних комісій, яке вів голова бюджетної комісії Віктор Майданов. На порядку денному було п’ять питань, які стосувались наданню дозволу на реконструкцію частини нежитлового приміщення, адмінбудівлі відділу освіти, під приміщення ЦНАПу з добудовою; внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Баштанської міської територіальної громади на 2020-2022 роки та до бюджету Баштанської міської територіальної громади на 2021 рік; про передачу майна комунальної власності з балансу відділу освіти на баланс Баштанської міської ради та надання дозволу на розробку проєкту землеустрою по відведенню земельної ділянки в постійне користування під ЦНАП.

Після отримання інформації на всі питання та бурхливого обговорення депутати надали дозвіл на добудову та реконструкцію частини адмінбудівлі відділу освіти, що знаходиться за адресою: вул. Полтавська, 41, під приміщення під Центр надання адміністративних послуг та виділення коштів на співфінансування завершення будівництва приймального відділення Баштанської багатопрофільної лікарні.

Депутатів також цікавило, скільки всього потрібно коштів та хто ще буде співфінансувати завершення будівництва приймального відділення нашої лікарні.

Розпочинаючи засідання сесії, міський голова Олександр Береговий розповів, що вчора, 8 квітня, голова Баштанської райдержадміністрації Владислав Дмитрів провів «круглий стіл» з головами 12 територіальних громад новоутвореного району, одним з питань якого було співфінансування добудови приймального відділення.

«Першим питанням голів громад було, скільки коштів виділяє Баштанська ТГ, − повідомив міський голова. − Враховуючи важливість вирішення цього питання, міська рада планує делегувати обласному бюджету 700 000 грн на завершення будівельних робіт за рахунок зменшення коштів на співфінансування інвестиційних проєктів. Голови решти територіальних громад Баштанського району пообіцяли обговорити це питання зі своїми депутатами».

Детально обговоривши обидва питання на засіданні постійних комісій, за пропозицією депутата Сергія Шевченка, депутати одноголосно проголосували пакетом за надання дозволу на добудову та реконструкцію частини адмінбудівлі відділу освіти, що знаходиться за адресою: вул. Полтавська, 41, під приміщення ЦНАПу та виділення коштів на співфінансування добудови приймального відділення Баштанської багатопрофільної лікарні.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше