Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулася щотижнева апаратна нарада

Заходи
13.12.2021

13 грудня 2021 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.

Під час наради проаналізовано поточний стан справ у громаді та визначено коло головних завдань на найближчий період. Усі керівники відділів, служб та комунальних підприємств і установ доповіли про ситуацію на підпорядкованих ділянках роботи та озвучили найнагальніші питання на поточний тиждень.

Зокрема, директор КНП «Багатопрофільна лікарня» Алла Барсегян проінформувала, що сьогодні на стаціонарному лікуванні перебуває 99 осіб, з яких 28 хворі на COVID. Хоча темпи захворювання на коронавірус знизилися, але хворі поступають у  край важкому стані. Завершені тендерні процедури щодо придбання медобладнання за кошти субвенції на соціально-економічний розвиток громад, триває період підтвердження. Ремонт приймального відділення наближаються до завершення, майже всі роботи вже проведені.

Начальник відділу культури Світлана Березовська повідомила, що завтра, 14 грудня, щ 10:30 на кладовищі, що по вул. Андрія Гладкова, відбудеться перезахоронення останків першопоселенців, які знайшли під час будівельних робіт магазині будівельних матеріалів «33м2». Взавтра також відбудеться вшанування ліквідаторів Чорнобильської трагедії, покладенням квітів до пам’ятника ліквідаторам, що знаходиться біля краєзнавчого музею. Розпочалися роботи зі встановлення новорічної ялинки на Ярмарковій площі.

Як проінформував начальник відділу освіти Олександр Коптєв, сьогодні всі заклади освіти працюють у звичному режимі. Підписані угоди на придбання дидактичних матеріалів та комп’ютерної техніки для НУШ. Триває процедура оскарження на парти. На цьому тижні запрацює модемний зв’язок з обліку газу в Баштанській гімназії.

Крім цього, у ході апаратної наради були обговорені робочі питання щодо завершення ремонту доріг за рахунок економії коштів під час проведення тендерних процедур, реєстрація додаткових угод за оренду землі тощо.

За результатами наради керівникам окремих структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств були дані відповідні доручення.

Новини на цю ж тему

Відбулася щотижнева апаратна нарада

31 січня 2022 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
31.01.2022

Відбулася щотижнева апаратна нарада

24 січня 2022 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
24.01.2022

Відбулася щотижнева апаратна нарада

6 грудня 2021 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
06.12.2021

Відбулася апаратна нарада

29 листопада 2021 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
29.11.2021

Під час апаратної наради обговорили робочі питання

22 листопада 2021 року під головуванням заступника міського голови Олександра Васильєва відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
22.11.2021

Відбулася апаратна нарада

15 листопада 2021 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
15.11.2021

Апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів

11 жовтня під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
11.10.2021

Апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів

21 вересня під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулась щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
21.09.2021

Апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів

13 вересня під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулась щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
13.09.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше