Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулася щотижнева апаратна нарада

Заходи
06.12.2021

6 грудня 2021 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.

Перед початком апаратної наради міський голова вручив Подяку Миколаївської облдержадміністрації патронатній виховательці Галині Онофрійчук за самовідданість, життєву силу, наснагу й мудрість у вихованні дітей, плідну працю, вагомий внесок у вирішення проблем захисту прав та законних інтересів дітей, відповідальність за сьогодення й майбутнє України та загоди відзначення Всесвітнього дня дитини.

Під час наради проаналізовано поточний стан справ у громаді та визначено коло головних завдань на найближчий період. Усі керівники відділів, служб та комунальних підприємств і установ доповіли про ситуацію на підпорядкованих ділянках роботи та озвучили найнагальніші питання на поточний тиждень.

Зокрема, увагу начальника КО «Правопорядок» Віктора Майданова було звернено на прийняття відповідних мір до «художників», які розмальовують нецензурною лексикою об’єкти в центрі міста, наносячи збитки комунальному майну.

Директор КП «Міськводоканал» Віктор Кот розповів про проведену роботу за тиждень, у результаті якої було ліквідовано аварійну ситуацію в с. Київське. Наразі стоїть питання перевезення башт Рожновського з с. Плющівка до сіл Київське та Новосергіївка. Для ремонту водопроводу по вулю Молодіжній в с. Явкине вже закупили 1 км труби, за рахунок економії коштів, що виникли під час проведення тендеру, планують ще закупити 1 км труби. Також чекають на поставку комплектуючих. Після цього розпочнуться роботи. До кінця року планують повністю ввести в експлуатацію станцію ІІ підйому. Керівник водоканалу звернувся з проханням допомогти завезти щебінь та відсів для будівництва майданчика під кисневу станцію в багатопрофільній лікарні.

Як проінформував начальник відділу освіти Олександр Коптєв, сьогодні всі заклади освіти працюють у звичному режимі, крім дитсадка у с. Новоіванівка, який на два тижні закрито на карантин через хворобу персоналу, та друга молодша група у Баштанському ЗДО «Дюймовочка». Триває поступове укладення договорів на постачання газу з ТОВ «Нафтогаз Трейдер». Крім цього, було відкореговано метрологічний лічильник у Добренській ЗОШ.

У ході апаратної наради були обговорені також робочі питання щодо проведення тендерних процедур, місце встановлення новорічної ялинки, створення аграрного кооперативу тощо.

За результатами наради керівникам окремих структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств були дані відповідні доручення.

Новини на цю ж тему

Відбулася щотижнева апаратна нарада

31 січня 2022 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
31.01.2022

Відбулася щотижнева апаратна нарада

24 січня 2022 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
24.01.2022

Відбулася щотижнева апаратна нарада

13 грудня 2021 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
13.12.2021

Відбулася апаратна нарада

29 листопада 2021 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
29.11.2021

Під час апаратної наради обговорили робочі питання

22 листопада 2021 року під головуванням заступника міського голови Олександра Васильєва відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
22.11.2021

Відбулася апаратна нарада

15 листопада 2021 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
15.11.2021

Апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів

11 жовтня під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
11.10.2021

Апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів

21 вересня під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулась щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
21.09.2021

Апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів

13 вересня під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулась щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
13.09.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше