Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулася нарада з представниками бізнесу

Заходи
24.02.2022

24 лютого відбулася термінова зустріч керівництва Баштанської міської та районної влади з представниками бізнесу. Під час наради обговорили ситуацію, що склалася в країні через напад Російської Федерації на Україну.

Голова Баштанської райдержадміністрації Владислав Дмитрів проінформував присутніх про ситуацію в районі та в країні в цілому.

«Сьогодні о четвертій годині ранку російські війська напали на нашу країну. Були обстріляні військові бази, аеропорти по всій країні. У Миколаївській області постраждали аеропорт у Кульбакіне, морський порт в Очакові та бази в Вознесенську. Наші війська відбили танковий наступ російських окупантів у Херсонській області зі сторони Криму. Важкі бої триваю на Донеччині, − прокоментував очільник району. – Ситуація в Баштанському районі спокійна. Сьогодні наше завдання з вами об’єднатися! Не піддаватися паніці! Нам немає чого боятися! Ми на своїй землі!»

Депутат обласної ради Віталій Гомерський наголосив, незважаючи на те, що на території нашого району немає об’єктів критичної інфраструктури, які б піддавалися обстрілам ворога, сьогодні наше завдання створити міцну територіальну оборону, яка забезпечуватиме охорону об’єктів інфраструктури району та громадський порядок у населених пунктах. Адже передбачити подальші дії окупантів важко

Керівництво району та міста звернулося з проханням до представників бізнесу: підставити плече і разом подолати цю кризу.

В першу чергу, забезпечити сталу цінову політику на продукти харчування та предмети першої необхідності.

По-друге, при необхідності надати генератори для безперебійної роботи військкомата, лікарень, енергопостачальних підприємств.

По-третє, допомогти організувати функціонування територіальної оборони, яку заплановано розширити до 600 чоловік.

По-четверте, при необхідності надати бочки для підвозу води жителям району.

Міський голова Олександр Береговий закликав присутніх не піддаватися паніці, не вірити фейковій інформації, яка сьогодні поширюється в мережі Інтернет, а черпати перевірену інформацію з офіційних джерел, зокрема з сайту Баштанської територіальної громади та офіційних сторінок у Фейсбук.

«Ситуація на території громади стабільна. Ми призупинили навчальний і виховний процес у закладах освіти, щоб не наражати наших дітей на небезпеку, − сказав міський голова. – Ми все робитимемо для того, щоб наші об’єкти інфраструктури працювали у звичайному режимі. Головне не панікувати. Разом ми зможемо все».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше