Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулася апаратна нарада

Заходи
29.11.2021

29 листопада 2021 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.

Розпочинаючи апаратну нараду, міський голова коротко проінформував про робочу зустріч з народним депутатом Ігорем Негулевським та подякував присутнім за рік спільної праці, пригадав досягнення й курйозні моменти в роботі. Відзначив значне залучення коштів для розвитку громади завдяки співпраці з народним депутатом та депутатами обласної ради. Подякував членам комісії з визначання та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам. У результаті проведеної ними роботи понад 1 млн грн додатково надійшов до бюджету міської ради. А також повідомив, що про результати першого року своєї роботи днями звітуватиме на ТРК МАРТ.

Як проінформувала директор КНП «Багатопрофільна лікарня» Алла Барсегян, на сьогодні на стаціонарному лікуванні перебуває 98 осіб, з яких 27 хворих на COVID, 4 з них знаходяться в реанімації. Незважаючи на те, що кількість хворих на COVID зменшилася, але залишається високою тяжкість захворювання. Пункт вакцинації проти COVID-19 працює у звичному режимі, тож всі охочі можуть пройти вакцинацію у зручний для них час.

Головний лікар наголосила на малій кількості місць для соматичних хворих, які поступають з усього укрупненого Баштанського району. А також звернула увагу, що для будівництва майданчика під кисневу станцію необхідні бордюри, решту робіт проведе КП «Міськводоканал».

Крім цього, Алла Анатоліївна висловила стурбованість щодо темпів проведення робіт у приймальному відділені, де знову протікає покрівля і не змонтовано систему опалення.

Механік КП «Добробут» Меружан Костанян повідомив, що працівники підприємства продовжують наводити лад у парках, скверах і вулицях міста, а також готують техніку до зими. Підприємство уклало угоди на вивезення сміття з ТОВ «Зоря Баштанки» та будівельною організацією магазину будівельних матеріалів «33 квадратних метри».

Інженер з охорони праці КП «Міськводоканал» Микола Герасимлюк розповів про проведену роботу за тиждень, у результаті якої було утеплено свердловин й пофарбовано башти Рожновського в селах: Новосергіївка, Явкине, Новоіванівка. Також ліквідували пориви в селах Київське та Плющівка. На станції ІІ підйому проводяться ремонтні роботи згідно графіка. Микола Васильович звернувся до міського голови з проханням посприяти у ремонті дороги до с. Одрадне, де здійснюється забір води для водопостачання.

Про щоденні рейди з перевірки дотримання карантинних заходів надавачами послуг як у місті, так і в селах, розповів начальник КО «Правопорядок» Віктор Майданов. Крім цього, працівники комунальної організації брали участь в оперативно слідчих діях з вилучення вибухових пристроїв, стрілецької зброї та наркотичних засобів, відпрацьовували скарги, слідкують за дотриманням належного санітарного стану в громаді.

Як проінформував начальник відділу освіти Олександр Коптєв, сьогодні майже всі заклади освіти працюють у звичному режимі, крім дитсадків у с. Піски й Христофорівка, де замінено газові лічильники та необхідно оплатити за проведену роботу, після цього в них також буде відновлено газопостачання. Проблемним залишається приміщення кінотеатру, де до роботи не готове газове обладнання. У Баштанській гімназії тривають роботи з підготовки майданчика для встановлення модемного зв’язку. Договір на газопостачання з ТОВ «Нафтоназ Трейдер» вже підписано, чекають на документи. Проведено тендери та підписані угоди на закупівлю дидактичного матеріалу та меблів для Нової української школи. Щодо придбання комп’ютерної техніки до 3 грудня триває період оскарження, після чого укладуть угоди і на їхнє придбання.

Крім цього, у ході апаратної наради були обговорені робочі питання щодо проведення тендерних процедур, створення дитячого будинку сімейного типу, виплати компенсації на придбанням житла для дітей сиріт тощо.

За результатами наради керівникам окремих структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств були дані відповідні доручення.

Новини на цю ж тему

Відбулася щотижнева апаратна нарада

31 січня 2022 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
31.01.2022

Відбулася щотижнева апаратна нарада

24 січня 2022 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
24.01.2022

Відбулася щотижнева апаратна нарада

13 грудня 2021 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
13.12.2021

Відбулася щотижнева апаратна нарада

6 грудня 2021 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
06.12.2021

Під час апаратної наради обговорили робочі питання

22 листопада 2021 року під головуванням заступника міського голови Олександра Васильєва відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
22.11.2021

Відбулася апаратна нарада

15 листопада 2021 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
15.11.2021

Апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів

11 жовтня під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
11.10.2021

Апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів

21 вересня під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулась щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
21.09.2021

Апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів

13 вересня під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулась щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
13.09.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше