Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вічна пам'ять!

Некролог
30.11.2021

Баштанська міська рада з глибоким сумом сповіщає, що 29 листопада 2021 року на 74-му році життя перестало битися серце Заслуженого тренера України, Майстра спорту СРСР, тренера-викладача з веслування на байдарках і каное Баштанської дитячо-юнацької спортивної школи

Віктора Вікторовича ДИМЕДЮКА.

Народився Віктор Вікторович Димедюк 29 січня 1948 року. Закінчив Бакинський інститут фізкультури і спорту. Працював тренером у Школі Вищої майстерності, а також старшим тренером збірної команди школярів Азербайджану. Виховав 5 бакинських майстрів спорту, які й до сьогодні беруть участь у змаганнях серед ветеранів.

Через військові дії в 1990 році разом з родиною переїхав в Україну, за порадою київських друзів − у Баштанку. Тут його радо зустріло керівництво району, яке вирішило започаткувати ще один вид спорту – веслування на байдарках та каное.

Більшу частину свого життя Віктор Вікторович присвятив служінню обраній справі, збереженню кращих традицій вітчизняного спорту, примноженню його слави і досягнень.

До останніх днів свого життя передавав свій досвід і знання підростаючому поколінню, підтримував випускників, надихав колег. Вихованцями тренера є Заслужений майстер спорту, Чемпіон Світу та Європи та багато інших спортсменів, які досягли рівня Майстрів спорту України.

Віктор Вікторович був чудовою людиною, надійним товаришем, гарним сім’янином. Нам буде не вистачати його тактовності, мудрих порад і нескінченної енергії. Його такі якості як, цілеспрямованість, життєрадісність, активність завжди були для нас прикладом. Він назавжди залишається в наших серцях вірним другом і мудрим порадником, завжди готовим надати допомогу в будь-який ситуації, що склалася.

Світла пам'ять про Віктора Вікторовича назавжди збережеться в наших серцях. Вічна йому пам’ять і Царство небесне!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше