Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Ви ще не читаєте? – Тоді ми йдемо до вас

Події
30.12.2021

Баштанська публічна бібліотека продовжує започаткований нею проєкт «Ви ще не читаєте? – Тоді ми йдемо до вас», який має на меті відродження традицій читання, популяризацію книги, діяльності та послуг бібліотеки, залучення нових користувачів до книгозбірні.

24 грудня, в рамках цього проєкту, бібліотекарі зустрілись із працівниками «Баштанського краєзнавчого музею» й запропонували їм до читання добірку цікавих книг та періодичних видань різножанрової літератури вітчизняних та зарубіжних авторів, які вражають дуже цікавим захоплюючим сюжетом та заслуговують на читання. Присутні із задоволенням вибрали книги на свій читацький смак.

Зустріч з книгою не закінчується. Бібліотечний проєкт «Ви ще не читаєте? - Тоді ми йдемо до вас», продовжується. Тому, якщо ви любите читати, якщо ви хочете отримати насолоду від улюбленої книги, якщо ви прагнете розвитку, або просто бажаєте відволіктись від проблем буденного життя і наповнити душу позитивом – звертайтеся до бібліотеки і ми прийдемо до вас.

Із заявками від колективів організацій та підприємств м. Баштанки можна звертатись за телефоном бібліотеки – (05158) 2-76-32, а також на електронну пошту: biblioto@ukr.net.

Запрошуйте! Ми не відмовимо!

Першоджерело за посиланням

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше