Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вакансія

Вакансія
27.03.2021

Баштанська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: спеціаліста ІІ категорії відділу розвитку культури і туризму виконавчого комітету Баштанської міської ради.

Вимоги до конкурсантів: вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою, вміння працювати на комп’ютері. Без вимог до стажу роботи. Уміння використовувати отриману статистичну інформацію та інші відомості від органів місцевого самоврядування, їх посадових осіб, громадських організацій, підприємств, установ, організацій, необхідні для виконання посадових  обов’язків та завдань.

Кандидат/кандидатка повинен знати: Конституцію України, закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», «Про публічні закупівлі» та інші закони України.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: м. Баштанка, вул. Героїв Небесної сотні, 38 (І поверх, кабінет №11). Довідки за телефоном 2-67-60.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше