Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вакансії

Вакансія
12.05.2022

Баштанська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

  1. Головного спеціаліста відділу з питань містобудування, архітектури, містобудівного кадастру та цивільного захисту.
  2. Головного спеціаліста, економіста відділу бухгалтерського обліку та звітності.

Вимоги до конкурсантів: вища освіта не нижче ступеня бакалавра відповідного професійного спрямування, вільне володіння державною мовою. Без вимог до стажу роботи.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії міської ради такі документи:

- заяву про участь у конкурсі, у якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та її проходження;

- заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

- дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання;

- відомості про майно, доходи, витрати, зобов'язання фінансового характеру, утому числі за кордоном, наявність у себе та близьких осіб корпоративних прав;

- копію документа, що посвідчує особу (першу та другу сторінку), копію військового квитка для військовослужбовця/військовозобов’язаного (військовозобов’язаної).

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування у порядку, визначеному ЗУ «Про запобігання корупції».

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Документи на конкурс приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: м. Баштанка, вулиця Героїв Небесної сотні, 38, кабінет №11.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше