Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Урочиста лінійка, присвячена Дню знань

Заходи
02.09.2021

1 вересня барвами осінніх квітів, переспівами першого дзвоника, усмішками вчителів, святковою атмосферою, свіжістю оновлених класів зустрічав своїх вихованців Баштанський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст. № 2. Традиційно День знань щороку перетворюється на велику і радісну подію.

На святковій лінійці були присутні гості: міський голова Олександр Береговий, перший заступники голови облдержадміністрації Володимир Фроленко, заступник голови райдержадміністрації Наталія Казаріна, депутат міської ради його Олександр Горбенко, головний державний інспектор Держпраці у Миколаївськй області Дмитро Куруч, територіальний менеджер Миколаївської дирекції АТ «УКРПОШТА» Олександр Коптєв, директор Баштанського краєзнавчого музею Олег Требух, вчителі, діти та батьки.

Хвилиною мовчання вшанували загиблих воїнів АТО/ООС, що навчались у цій школі. Право покласти квіти до меморіальних дошок надано учениці одинадцятого класу Олені Шуровій та колишньому учню та учаснику АТО/ООС Петру Архіпову.

Гучними оплески шкільна родина вітала юних школярів – першокласників, які вийшли на святкову лінійку у супроводі перших вчителів: Валентини Наталочкіної та Олени Озерової.

З привітальним словом до присутніх звернулась директорка Тетяна Гриненко, яка привітала присутніх з потрійним святом, а саме: 155 річницею заснування школи, 35-річчям будівлі та першим вересням. Цей день відкриває перед кожним учнем нові обрії пізнання себе і світу. Подякою за сумлінну плідну працю, досягнення високої майстерності у педагогічній діяльності, вагомий особистий внесок у розбудову закладу: Безручко Ніну, Голодівську Любов, Гапішко Інну, Сіренко Тамару, Шевчук Аллу, Змієвську Олену.

За активну участь у покращенні матеріально-технічної бази закладу та з нагоди Дня знань і 35-річчя закладу: Береговому Олександру, Фроленку Володимиру, Горбенку Олександру, Савчуку Михайлу.

Привітав зі святом учнів і міський голова Олександр Береговий: «Любі учні, нехай для вас всіх цей навчальний рік буде радісним та плідним. Досягайте найвищих вершин у навчанні, зростайте здоровими та допитливими!

Шановні вчителі та батьки! На ваших плечах лежить відповідальність за виховання здорової та освіченої молоді, яка в майбутньому буде розвивати та зміцнювати нашу державу та прославляти рідний край. Бажаю Вам мудрості, терпіння, поваги, творчого натхнення у навчанні та вихованні молодого покоління.

Бажаю всім міцного здоров’я, освітньої та професійної наснаги, оптимізму та впевненості у власних силах. Зі святом!»

Та вручив грамоти кращим вчителям Лілії Березі, Оксані Бурдейній та Наталії Буцькій.

До привітань долучилися Наталія Казаріна, яка вручила грамоти вчителям початкових класів Олені Озеровій та Валентині Наталочкіній за їх багаторічну працю, та Володимир Фроленко, який вручив подяки Світлані Котєговій та Лілії Березі й подарував школі кольоровий багатофункціональний пристрій.

З нагородами завітала й Оксана Ігнатьєва, інструктор-методист Баштанської ДЮСШ, головний суддя змагань Плавання нескорених, яка привітала дітей зі святом та вручила нагороди Іллі Колотову за перше місце в підводному плаванню 25 м та Андрію Тригубу й Олександру Кузьміну за 2 командне місце з плавання. А Олександр Коптєв привітав дітей зі святом та подарував шкільну літературу для першокласників

Урочисту лінійку продовжили виступи першокласників та майбутніх випускників, який не залишив байдужими жодного присутнього. Майбутні випускники школи запустили в небо кольорові повітряні кульки.

На завершення пролунав символічний «перший дзвоник». Право дати перший дзвінок у новому 2021‒2022 навчальному році надали учням 11 класу Євгену Мосіну, Владиславу Данілкіну та першокласницям Поліні Мосіній і Софії Сарахман. Під оплески присутніх першокласники, головні герої свята, вперше ступили на шкільний поріг.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше