Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Баштанці урочисто відзначили День Української Державності

Події
28.07.2022
З нагоди відзначення Дня Української Державності, сьогодні, 28 липня, в місті відбулися урочисті заходи за участі керівництва району та міста, представників правоохоронних органів та цивільного захисту, громадськості.
 
Розпочали урочистості працівники Баштанського Будинку культури на Площі Єдності. З вітальними словами до присутніх звернулися начальник районної військової адміністрації Владислав Дмитрів та заступник міського голови Олександр Васильєв. Наголошувалося, «як ніколи важливо пам’ятати якого ми роду, адже прагнення до свободи та незалежності є визначальною цінністю українців. І кожен з нас й надалі працюватиме задля розбудови вільної та незалежної України!».
 
Опісля учасники заходу поклали квіти до підніжжя пам’ятника Великому Кобзареві – Тарасу Григоровичу Шевченку, чиє ім’я невіддільно від України. Квіти вдячності поклали також до пам’ятника Героям Небесної Сотні та загиблим учасникам АТО.
 
З Днем Української Державності, дорогі непоборні українці! Разом до Перемоги!🇺🇦
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше