Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ТРИВАЄ РОБОТА У НАПРЯМКУ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАКЛАДІВ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я БАШТАНЩИНИ НЕОБХІДНИМ!

Новини
05.10.2022
Завдяки плідній співпраці 🤝міської ради з міжнародними благодійними фондами, партнерами, волонтерами КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги" отримав автомобіль швидкої медичної допомоги. 🚑 Німецький Mercedes-Vito вже розпочав роботу на потреби жителів нашої громади.
 
Дякуємо всім, хто долучився до такої чудової ініціативи👍 Rotary Club Mykolaiv спільно з потужною командою міжнародних партнерів Rotary Club з Німеччини Мюнхен та з США Каліфорнія, представнику гуманітарного штабу Центр підтримки бізнесу Артём Ващиленко, волонтерам, які доправили автівку.
 
Також дякуємо кожному медичному працівнику за вашу благородну кропітку працю, за витримку та професіоналізм, за те, що вдень і вночі ви боретеся за людські життя та здоров’я.
Все буде Україна!🇺🇦
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше