Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Продовжено реєстрацію для отримання техніки із завантаження зернових рукавів

Новини
21.12.2022

У зв’язку з нестабільним енергопостачанням та відсутності доступу до мережі інтернет, вибір оператора для надання послуг завантаження/вивантаження зерна у рукави, сільгоспвиробником, який отримав рукава для зберігання зерна, Міністерством аграрної політики та продовольства України спільно з Продовольчою та сільськогосподарською організацією  ООН (ФАО) продовжено реєстрацію до 23 грудня 2022 року.

Для зручності сільгоспвиробників, надаємо перелік зареєстрованих у ДАРі компаній-операторів, які сільгоспвиробник може вказати як отримувачів необхідної техніки за посиланням https://datastudio.google.com/reporting/ee5aa47f-c8d1-4446-944b-d13fa7855df0/page/WzX9C.

Також надається перелік усіх сільгоспвиробників, які отримали рукава для зберігання зерна від ФАО, http://bit.ly/3jaEDOV для можливості кооперування між собою та обирання оператора надання послуг (фермер може голосувати і сам за себе).

Нагадуємо, якщо сільгоспвиробник зробив помилку у голосуванні і неправильно вказав оператора чи кількість рукавів, є можливість звернутися до служби підтримки Державного аграрного реєстру +38 044 339 92 15 для відміни помилкової заявки.

Враховуючи вищевикладене, просимо надану інформацію розповсюдити серед суб’єктів агропромислового комплексу для обрання ними компаній-операторів.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше