Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання з днем народження

Привітання
05.05.2019

Вельмишановна Вікторіє Вікторівно!

Від імені Баштанської міської ради прийміть найщиріші і найтепліші вітання з нагоди Вашого дня народження! У цей радісний для Вас і Ваших близьких день від усього серця бажаємо Вам здоров’я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами!

Нехай збудуться всі Ваші плани і надії, а в домі завжди будуть добро і радість. Нехай Вас ніколи не залишають віра, надія і любов, а роки, які попереду будуть яскравими, наповненими щасливими подіями! Нехай Ваше життя завжди буде наповнене невичерпною енергією і оптимізмом, повагою і підтримкою колег, теплотою і любов’ю рідних і близьких!

З повагою ‒ голова об’єднаної громади Іван Рубський

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше