Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Привітання
09.11.2022

Шановні працівники культури і майстри народного мистецтва!

Сердечно вітаю Вас з професійним святом, а також усіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби українського народу.

Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками української національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє.

Саме завдяки нашим митцям, співакам, художникам, письменникам, поетам українська культура змогла зберегти свою самобутність, незважаючи на потужні натиски багатьох агресорів, і зайняла провідне місце серед світових культур.

Мені особливо приємно, що наша громада багата творчими людьми. Наші художники, співати, артисти, всі діячі культури своєю щоденною працею збагачують українську та світову культуру. Свідченням цього є оцінка роботи наших культурних закладів. Так, протягом 10 років наш міський Будинок культури займає І місце за результатами підсумків роботи клубних закладів культури Миколаївщини.

Бажаю всім працівникам сфери культури теплоти у серці, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги.

Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

З повагою – міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше