Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Всесвітнім днем пошти

Привітання
09.10.2020

Шановні працівники поштового зв’язку!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всесвітнього дня пошти!

Ваша професія – не з легких, але так потрібна людям. Щодня, незважаючи на погоду, листоноші вчасно приносять кореспонденцію адресатам, долаючи по декілька кілометрів за день.

Сьогодні для багатьох людей, особливо похилого віку, працівники пошти є чи не єдиним джерелом інформації, доброї звістки та привітного слова, адже разом із листами та газетами приносять в кожен дім надію на краще. Скорочуючи відстані між людьми, Ви несете радість спілкування, сприяєте об’єднанню людських сердець і доль.

Прийміть щиру вдячність за щоденну працю, терпіння і наполегливість у роботі, за те, що прокладаєте мости дружби між людьми, яких розділяє простір.

Бажаю всім поштовикам, щоб завжди за свою суспільно необхідну працю, Ви одержували лише щиру вдячність від людей. Нехай же і надалі Вам завжди вистачає сил і снаги, терпіння і творчої наснаги, витривалості й успіхів на роботі, затишку і благополуччя в родинному колі. Гарного Вам настрою та міцного здоров'я.

З повагою – голова об’єднаної громади Іван РУБСЬКИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше