Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Різдвом Христовим

Привітання
06.01.2019

Шановна громадо! 

Тепло і сердечно вітаю вас зі світлим і радісним святом яке об’єднує у собі і наше дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє, – Різдвом Христовим!

Різдво – це завжди народження надії на все краще на здійснення більш заповітних мрій і помислів. Нехай цьогорічне Різдво стане початком нової щасливої дороги в новий щасливий рік.

У різдвяний вечір немає місця кращого за рідний дім! Ми збираємося тісним дружним колом з близькими та друзями, вітаємо один одного і бажаємо найкращого!

Хай Різдво Христове наповнить Ваші серця вірою, надією та коханням, а життєва нива з року в рік засівається зернами добра, щастя та благополуччя. Нехай щедра доля наділить Вас і Ваші родини міцним здоров’ям, взаєморозумінням і любов’ю.

    Гарних Вам і радісних різдвяних свят!

З повагою ‒ голова об’єднаної громади Іван Рубський

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше