Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з нагоди відзначення Дня адвокатури

Привітання
19.12.2022

Шановні адвокати!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!

Без захисту адвоката сьогодні неможливо вирішити більшість спорів, захистити свої інтереси та відстояти свої права. Саме ви забезпечуєте реалізацію права громадянина на захист від обвинувачення та отримання правової допомоги під час розгляду справ у судах та інших державних органах.

Ваша принциповість, відповідальність, відданість ідеалам справедливості, цілеспрямованість та наполегливість допомагають успішно відстоювати конституційні права і свободи громадян.

У цей святковий день щиро бажаю вам міцного здоров’я, нових професійних здобутків, успішного вирішення всіх складних і відповідальних завдань, які постають у повсякденній роботі, добробуту, гарного настрою, бадьорості та благополуччя! Мудрості вам, лицарі права, мужності й витримки у відстоюванні справедливості, неупередженості і непохитності!

З повагою – міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше