Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Міжнародним днем музеїв

Привітання
18.05.2022

Шановні працівники музеїв!

Щиро вітаю вас із професійним святом! Завдяки вашій невтомній праці забезпечується збереження знань про історію, традиції, звичаєву та сучасну культуру рідного краю, майстерність наших славних земляків.

Цьогоріч війна з російськими окупантами внесла свої корективи у роботу всіх установ, підприємств і організацій, в тому числі і тих, які забезпечують соціокультурний та духовний розвиток людини. Сьогодні перед вами стоїть непросте завдання – пристосувати музей до роботи у воєнний час, зберегти музейний фонд, збільшити присутність в інтелектуальному, культурному та інформаційному просторах. Але я впевнений, що з Божою поміччю ми всі разом надолужимо втрачене.

У цей святковий день бажаю вам успіхів та удачі, адже завдяки вам, ми маємо змогу на власні очі побачити історичну та культурну спадщину, що дісталася нам від наших пращурів і яку ви ретельно оберігаєте. Невичерпного натхнення вам та нових творчих звершень!

З повагою – міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше