Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем знань

Привітання
01.09.2021

Дорогі школярі! Шановні батьки та вчителі!

Щиро вітаю вас з Днем знань та початком нового навчального року!

У цей день вперше сядуть за парти і помандрують країною знань 248 першокласників нашої громади. Для них багато буде нових знань, незвіданих та цікавих мандрівок. 142 учні громади почнуть свій випускний навчальний рік, у продовж якого треба буде не тільки вчитися, але й визначитися з подальшим навчанням, та обрати собі шлях у доросле життя. Нехай цей навчальний рік буде для вас радісним та плідним. Досягайте високих вершин у навчанні, ростіть здоровими і допитливими.

Шановні батьки і вчителі! Саме на ваших плечах лежить відповідальність за виховання здорової та освіченої молоді, яка в майбутньому буде розвивати та зміцнювати нашу державу і нашу громаду. Бажаю вам мудрості, терпіння, поваги, творчого натхнення у справі навчання і виховання наших дітей.

Від усієї громади дякую освітянам та батькам за підготовку навчальних закладів громади до нового навчального року.

Бажаю всім мирного неба, міцного здоров’я, творчої наснаги, оптимізму та впевненості у власних силах. Зі святом!

З повагою – міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше