Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем вишиванки

Привітання
21.05.2020

Шановні жителі територіальної громади!

Щиро вітаю вас зі святом національної єдності - Днем Вишиванки,  одного з найяскравіших національних символів України! Символу, який єднає українців незалежно від мови, якою вони спілкуються, і місця, де проживають.

Вишиванка для українця не лише одяг, не лише вбрання, яке вдягається у найважливіші дні життя або на свята. Це національна святиня, оберіг, бо символізує собою і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь.

День вишиванки – це свято, в першу чергу, сповідування українських традицій і культури, апеляція до української національної свідомості, патріотизму і духу єдності народу.

Бажаю всім нам пам’ятати та примножувати добрі традиції, передавати їх нашим нащадкам. Зичу здоров’я та радості, натхнення та позитивних емоцій – і в цей святковий день, і щодня!

Шануймо історію України, зберігаймо її духовні цінності!

З повагою – голова об’єднаної громади Іван Рубський

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше