Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем Соборності України!

Привітання
22.01.2023

Шановні земляки!

Сьогодні відзначаємо 104-ту річницю від дня проголошення Універсалу про об’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки в соборну Україну.

Свято Дня Соборності України засвідчує, що немає Східної і Західної України, є лише одна єдина незалежна, соборна й демократична держава і ми – єдиний народ!

У цей день згадаємо усіх борців за українську державність, які ціною власного життя віками виборювали право на вільну, незалежну, соборну Україну. Щиро дякуємо кожному й кожній, хто нині продовжує справу героїв-патріотів, відстоює територіальну цілісність України.

Цьогоріч ми зустрічаємо День Соборності з почуттям глибокого суму й жалоби за нашими співгромадянами, загиблими під час повномасштабного вторгнення російської федерації.

Віримо, що територіальна цілісність України, за яку віддають життя наші бійці, залишиться непорушною. Жодна сила не зламає сильну духом націю, ми подолаємо всі складнощі та збудуємо сильну європейську країну – гідну наших дітей.

Тож прийміть найкращі привітання з нагоди найвеличнішого свята українського народу – Дня Соборності України! Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – перемоги над ворогом, процвітання Соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.

Бережімо нашу Україну і будьмо єдині.

З повагою – міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше