Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем Соборності України

Привітання
22.01.2019

Шановні земляки!

Сто років тому день, 22 січня 1919 року, увійшов до національного календаря як визначна дата ‒ День Соборності України. Саме у цей день на Софійській площі у Києві на велелюдному зібранні було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

Тоді українцям не вдалося реалізувати бажаного, однак ця подія стала яскравим прикладом прагнення до національної єдності, адже саме у єдності наша сила.

Державна незалежність України була відновлена лише 24 серпня 1991 року. І сьогодні кожен з нас повинен на своєму місці працювати і робити все можливе для зміцнення нашої української держави.

На долю нашої країни випало немало труднощів, проте впевнений, що спільними зусиллями, лише в єдності наших дій та соборності душ ми зможемо відбудувати вільну та демократичну, істинно незалежну державу.

Бажаю міцного здоров’я, щастя, миру та непохитної віри у гідне майбутнє рідного міста та України!

Зі святом!

З повагою ‒ голова об’єднаної громади Іван РУБСЬКИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше