Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем родини

Привітання
15.05.2022

Шановні жителі територіальної громади!

Сьогодні українська спільнота відзначає День родини.

Для кожного з нас сім’я – це найбільша цінність, адже саме вона є надійною фортецею, де ми відчуваємо захист, душевний спокій і підтримку. Саме родина є тією цеглинкою, з якої складається добробут та спокій у нашій Державі.

Українська Родина – це не тільки рідні, родичі. Це і наша громада, наша держава, вся українська нація. Тому сьогоднішнє свято – це освідчення в любові до своєї сім’ї та родини.

Тож давайте будемо берегти нашу українську душу − родинне вогнище та щодня дарувати любов і турботу найдорожчим людям.

Щиро вітаю кожну родину нашої громади! Бажаю, щоб затишок, спокій, любов, достаток, взаємоповага та взаєморозуміння панували у ваших родинах! Нехай щасливими і вдячними зростають діти! Нехай шану та повагу мають дорослі! Нехай для кожного родина залишається надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть!

З повагою – міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше