Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем працівника ветеринарної медицини

Привітання
14.08.2022

Шановні працівники ветеринарної медицини! Вітаю Вас із професійним святом!

Професія лікаря-ветеринара – одна з найдавніших, найгуманніших, найблагородніших, яку обирають за покликанням. З кожним роком зростає її значимість у суспільстві. Адже, забезпечуючи профілактику, діагностику та лікування тварин, гарантії якості та безпеки агропромислової продукції, ви відвертаєте загрозу для життя та здоров’я наших жителів громади.

Прийміть слова щирої вдячності за наполегливу та віддану працю. Нехай незмінними супутниками вашої справи будуть високий професіоналізм, уважність і терпіння. Добробуту вам та вашим родинам, злагоди та Божого благословення, міцного здоров’я та гарного настрою.

Нехай кожен день вашого життя буде щасливим та радісним, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.

З повагою − міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше