Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем місцевого самоврядування

Привітання
07.12.2022

Шановні депутати, члени виконавчого комітету, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

День місцевого самоврядування − свято нашої територіальної громади, свято кожного її мешканця, адже разом ми громада, що вирішує питання місцевого значення, які відіграють вирішальну роль у розвитку та розбудові нашого міста та сіл, забезпеченні їх життєдіяльності.

На наших власних плечах лежить відповідальність за благоустрій громади, підвищення якості адміністративних послуг, реалізація задумів та перспективних планів − тобто підвищення рівня життя всіх жителів громади.

Сьогодні спільне завдання всіх українців − відстояти незалежність і цілісність держави та побудувати Українську державу європейського зразка.

Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров`я, достатку й благополуччя.

Нехай день 7 грудня об’єднає нас у спільному прагненні зробити наше місто, села і всю Україну щасливими й багатими. Нехай цей урочистий день додасть усім вам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у кращому майбутньому, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя мешканців нашої громади.

Миру всім нам, добробуту та процвітання!

З повагою – міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше