Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем будівельника

Привітання
14.08.2022

Шановні працівники будівельної галузі!

Щиро вітаю вас з професійним святом!

Професія будівельника здавна була овіяна народною шаною та великою позитивною силою. Адже ті, хто будує житло, лікарні, офіси, торговельні центри, дитячі майданчики, дарують нам радість споглядання, розкіш домашнього затишку і побутового комфорту.

День будівельника професійне свято не тільки будівельників, а й працівників виробництва будівельних матеріалів. Адже не можна побутувати надійну споруду без якісних матеріалів.

Від усієї громади щиро дякую вам за наполегливу працю, творчій підхід, відповідальність.

Зичу всім вам невичерпної енергії, щастя і міцного здоров’я. Нехай у родинах панує любов і злагода, небо буде чистим і мирним, а земля під ногами твердою. Нехай ваша праця приносить тільки радість і достаток, людям – затишок зручних осель, а Україні − процвітання. Хай це свято надихає вас на нові професійні звершення.

З повагою – міський голова Олександр БЕРЕГОВИЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше