Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання міського голови з Днем батька

Привітання
16.06.2019

Свято батька, як і День матері, відзначається зараз у багатьох країнах сучасного світу. В Україні День батька є офіційним святом, яке щорічно відзначається в третю неділю червня.

Мудрий і сильний, добрий і справедливий, найкращий у світі таким є тато для кожного з нас. Це він турботливо вкривав теплою ковдрою на ніч, це його веселі жарти перетворювали вихідні на суцільний згусток позитиву. Саме татові натруджені руки допомагали змайструвати першу в житті годівничку, а його гострий розум завжди виручав під час розв’язання підступної задачки.

Тож прийміть найщиріші вітання з нагоди цього святого дня. Нехай Ваша праця і старання будуть завжди оцінені. Нехай здоровими й щасливими зростають Ваші дітки. Поваги Вам і шани від людей, а від Всевишнього – благословення Вам і Вашим родинам.

З повагою ‒ голова об’єднаної громади Іван Рубський

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше