Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітали з днем народження Лідію Тур

Привітання
23.02.2022

Баштанський міський голова Олександр Береговий та секретар міської ради Інна Гомерська сьогодні, 23 лютого, привітали з днем народження вручили квіти та подарунок Почесній громадянці Баштанської територіальної громади, Заслуженій вчительці України Лідії Тур.

«Шановна Лідіє Павлівно, від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я, подальшої активності, довголіття, щастя і радості. Хай кожен новий день Вашого життя приносить Вам лише добро, доля буде щедрою на успіх, а тепло та підтримка близьких зігрівають Вашу душу!» - привітав іменинницю міський голова.

Розпочала трудову діяльність Лідія Павлівна у 1973 році у Баштанській середній школі. Сьогодні це Баштанський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1. Пропрацювала в трудовому колективі 44 роки.

У 1986 році Лідії Павлівні було присвоєно звання «учитель-методист».

Понад 30 років вчителька очолювала районне методичне об’єднання учителів фізичної культури. Вона стала переможцем обласного конкурсу на найкращий інноваційний урок фізичної культури та урок з елементами футболу. Також Лідія Павлівна є фіналістом, лауреатом IV Всеукраїнського конкурсу і нагороджена Почесною грамотою Міністерства освіти та науки України та дипломом Федерації футболу України.

У 2018 році відзначена державною нагородою України з нагоди Дня працівників освіти, їй було присвоєно почесне звання «Заслужений вчитель України».

У 2007 році Лідія Павлівна організувала рій козацьких джур «Мудрі сіроманці», який є неодноразовим переможцем Всеукраїнських змагань військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). У 2012 році команда вихованців вчительки посіла І місце в обласних змаганнях «Старти надій». У 2013 році шкільна команда виборола перше місце в обласних змаганнях Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя» та друге місце в обласних змаганнях «Козацький гарт». У 2014 році вихованці Лідії Павлівни отримали такі перемоги обласного рівня: II місце у фестивалі «Козацький гарт», І місце – «Старти надій». У 2015 році шкільна команда посіла І місце в обласних змаганнях «Олімпійське лелеченя», II місце – в неофіційному заліку на Всеукраїнських змаганнях, І місце – у першому фестивалі з легкої атлетики. У 2017 році підготувала команду до участі у фіналі Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя», яка посіла І місце в одній із 4-х видів програм «Презентація команди». У 2018 році учні Баштанської ЗОШ І-III ступенів №1 «Мудрі сіроманці» посіли II місце в обласному етапі Всеукраїнської гри «Сокіл» («Джура») та І місце в обласному етапі Всеукраїнських змагань «Олімпійське лелеченя».

За вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту міста Баштанка, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до обраної справи, підвищення іміджу країни як спортивної держави, високу професійну майстерність у забезпеченні стабільного позитивного результату в розвитку фізичної культури об’єднаної територіальної громади у 2018 році Тур Лідії Павлівні було присвоєно звання «Почесний громадянин Баштанської об’єднаної територіальної громади».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше