Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про скликання XLІХ позачергової сесії міської ради сьомого скликання

Повідомлення
20.08.2020

Відповідно до  пункту 8 частини четвертої статті 42  Закону України «Про місцеве самоврядування   в  Україні», статті 20 Регламенту роботи Баштанської міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 28 грудня 2016 року № 17, у зв’язку з необхідністю розгляду невідкладних питань, скликати XLІХ позачергову сесію міської ради сьомого скликання  27 серпня 2020 року о 10.00  в Баштанській міській раді з наступним порядком денним:

 

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2019 року №10 «Про затвердження структури та штатної чисельності апарату і виконавчих органів Баштанської міської ради на 2020 рік».
  2. Про затвердження звіту про виконання міського бюджету Баштанської міської ради та використання резервного фонду непередбачених видатків за січень-червень 2020 року.
  3. Про внесення змін до міського бюджету Баштанської міської ради на 2020 рік.
  4. Про внесення змін до рішення міської ради від 18 серпня 2017 року №3 «Про затвердження Положення про встановлення щомісячного розміру плати за навчання в комунальній установі «Баштанська дитяча музична школа» та встановлення щомісячної плати за навчання».
  5. Про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування Чухаренко С.М.
  6. Про доповнення переліку земельних ділянок для продажу прав оренди на них на земельних торгах.
  7. Про дозвіл на розробку проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.
  8. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  9. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства учасникам бойових дій.
  10. Про дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж зони дії особистого сервітуту.
  11. Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.

Міський голова                                                                        Іван РУБСЬКИЙ

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше