Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про скликання LІ сесії міської ради сьомого скликання

Повідомлення
13.10.2020

 Відповідно до частини другої,  пункту 8 частини четвертої статті 42  Закону України «Про місцеве самоврядування   в  Україні», скликати LІ сесію міської ради сьомого скликання  22 жовтня 2020 року о 10:00 год. в залі засідань міської ради з наступним порядком денним:

  1. Про затвердження звіту про виконання міського бюджету Баштанської міської ради та використання коштів резервного фонду непередбачених видатків за січень-вересень 2020 року.
  2. Про внесення змін до міського бюджету Баштанської міської ради на 2020 рік.
  3. Про затвердження інвестиційного плану КП «Добробут».
  4. Про надання згоди на безоплатне прийняття індивідуально визначеного майна з балансу Комунального закладу «Центр фінансово-статистичного моніторингу, матеріально-технічного та інформаційного  забезпечення освітніх закладів» Миколаївської обласної  ради зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області у комунальну власність об’єднаної територіальної громади Баштанської міської ради.
  5. Про затвердження Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Баштанської міської ради.
  6. Про затвердження Положення про сектор з соціальних питань виконавчого комітету Баштанської міської ради.
  7. Про внесення змін до Положення про звання «Почесний громадянин Баштанської об'єднаної територіальної громади», затвердженого рішенням міської ради від 22 грудня 2017 року №21.
  8. Про внесення змін до структури відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Баштанської міської ради.
  9. Про внесення змін до рішення Баштанської міської ради від 27 лютого 2017 року № 10 «Про створення відділу розвитку культури і туризму виконавчого комітету Баштанської міської ради Миколаївської області».
  10. Про внесення змін до рішення міської ради від 12.02.2019 року №14 «Про затвердження структури комунальної установи «Баштанський міський інклюзивно-ресурсний центр Баштанської міської ради Баштанського району Миколаївської області».
  11. Про погодження придбання нежитлового приміщення (банку) в місті Баштанка.
  12. Про застосування Типових правил благоустрою території населеного пункту.
  13. Різне.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше