Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про скликання дистанційного пленарного засідання XХVІІ позачергової сесії міської ради восьмого скликання

Повідомлення
14.09.2022

Відповідно до частини другої, пункту 8 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 4 статті 11 Регламенту роботи Баштанської міської ради восьмого скликання, затвердженого рішенням міської ради від 15 грудня 2020 року №2, враховуючи необхідність розгляду нагальних питань та забезпечення виконання повноважень Баштанської міської ради як органу місцевого самоврядування на підставі статті 9 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», враховуючи карантин, встановлений на території України згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 (із змінами), 19 вересня 2022 року о 14:00 скликати дистанційне пленарне засідання XХVІІ сесії міської ради восьмого скликання у режимі відеоконференції.

На розгляд сесії пропонується внести наступні питання:

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 18 серпня 2017 року №3 «Про затвердження Положення про встановлення щомісячного розміру плати за навчання в комунальній установі «Баштанська дитяча музична школа» та встановлення щомісячної плати за навчання».
  2. Про початок реорганізації закладу культури клубного типу Баштанської міської ради Миколаївської області комунальної організації (установи, закладу) ПЛЮЩІВСЬКИЙ СІЛЬСЬКИЙ БУДИНОК КУЛЬТУРИ шляхом приєднання до базового закладу КЗ «Баштанський міський будинок культури» Баштанської міської ради Миколаївської області.
  3. Про процес реорганізації закладів культури клубного типу Баштанської міської ради Миколаївської області шляхом приєднання сільських закладів культури клубного типу до базового закладу КЗ «Баштанський міський будинок культури» Баштанської міської ради Миколаївської області.
  4. Про внесення змін до Статуту комунальної установи «Баштанська дитяча музична школа».
  5. Про дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки ТОВ «ЮТК».
  6. Про надання дозволу на укладання договору оренди землі.
  7. Про надання дозволу на розробку проєкту із землеустрою щодо надання земельної ділянки в оренду для городництва громадянці Ніколаєвій О.Х.
  8. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості).
  9. Про дострокове припинення повноважень депутата міської ради Лупіна Д.С.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше