Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Підготовча робота до ХІV сесії міської ради

Постійні комісії
07.09.2021

7 вересня в залі засідань міської ради під головуванням голів постійних комісій Віктора Майданова, Петра Жигалкіна, Олександра Горбенка відбулось спільне засідання. На порядок денний було винесено 54 проєкти рішень чергової сесії.

В спільному засіданні взяв участь міський голова Олександр Береговий, заступники міського голови Олександр Васильєв, Світлана Євдощенко, доповідачі та начальники відділів.  

Найголовнішими питаннями були:

- Про затвердження звіту про виконання бюджету Баштанської міської територіальної громади та використання резервного фонду непередбачених видатків за січень-червень 2021 року.

- Про внесення змін до бюджету Баштанської міської територіальної громади на 2021 рік.

- Про затвердження Прогнозу бюджету Баштанської міської територіальної
громади на 2022-2024 роки.

В результаті обговорення членами постійних комісій були прийняті рішення та рекомендовано винести відповідні питання на розгляд  чергової  сесії міської  ради, яка відбудеться 9 вересня 2021 року о 10 годині.

Відеозапис спільного засідання та онлайн трансляцію можна переглянути за посиланням: Баштанська міська рада

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше