Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Освячення води на водоканалі

Відлуння свята
18.01.2023

18 січня напередодні, коли християни і весь православний світ відзначатимуть свято Водохреща, за традицією у КП «Міськводоканал» відбувся обряд освячення води, яку наше комунальне підприємство щодня подає для споживання містянам.

Зранку міський голова Олександр Береговий разом з депутатом Миколаївської облради Віталієм Гомерським, начальником відділу ЦНАП Андрієм Кононенком та працівниками водоканалу взяв участь у церковній літургії, яку провів настоятель храму Пресвятої Богородиці отець Дмитро, освячуючи воду.

Міський голова подякував працівникам підприємства за їхню нелегку працю і вагомий внесок у наближення перемоги. Побажав всім оздоровлюватись життєдайною силою цілющої святої води і набиратися від неї духовної сили, енергії та натхнення на весь рік!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше