Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Олександр Береговий звернувся до жителів громади

Новини
27.02.2022

Міський голова Олександр Береговий повідомив, що в разі отримання сигналу "ПОВІТРЯНА ТРИВОГА", жителів буде повідомлено на сайті у Фейсбуці на офіційних сторінках громади, також сповіщення відбудеться через церковні дзвони. Після сповіщень всі повинні перейти в укриття, підвальні приміщення, бомбосховища.

Звернувшись до усіх власників торговельних мереж, закладів громадського харчування та тих, хто відпускає алкоголь. Олександр Анатолійович категорично заборонив продаж алкогольних напоїв.

«Попереджаю, що кожен заклад перевірятимуть правоохоронці. Прошу з розумінням поставитись до такого рішення. Краще зігрівайтесь чаєм, кавою і любов'ю до України і нашого рідного міста. Як переможемо, то відсвяткуємо разом!», - наголосив міський голова.

У звернені до підприємців закликав не піднімати безпідставно ціни  на продукти, ліки, товари першої необхідності. Адже люди мають мати доступ до всього необхідного.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше