Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Об'єднуємо зусилля заради допомоги людям і прискорення ПЕРЕМОГИ!

Новини
27.09.2022
 
☝️Баштанська міська рада підписала Меморандум з Всеукраїнським благодійним фондом "Деполь Україна" про партнерство з надання гуманітарної допомоги. Цьому передувала кількамісячна тісна співпраця з благодійним фондом, який підтримує жителів нашої громади практично з початку бойових дій.
📌Меморандум визначає взаєморозуміння та відповідальність кожної зі сторін, що стосуються організації та реалізації гуманітарної допомоги в громаді. Під час зустрічі були обговорені пріоритетні напрямки співпраці та визначені подальші кроки.
Цінуємо партнерство з новими друзями 🤝й націлені на продуктивну, довготривалу та ефективну співпрацю на благо Українців!
💙💛Спільно робимо все для того, щоб Україна залишалась єдиною і незалежною державою.
Разом до Перемоги!🇺🇦
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше