Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області

Новини
28.07.2022
Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу, станом на 08:00 ранку 28 липня
🔹М. Миколаїв:
Зранку, 28 липня, по Миколаєву було нанесено масований ракетний удар. Попередньо відомо, що внаслідок влучання трьох ракет практично вщент зруйновано будівлю середньої школи у Корабельному районі. Поранено одну людину. Також через потрапляння боєприпасів та їх уламків уражено яхт-клуб, склад агропромислового підприємства, господарські споруди. Детальна інформація уточнюється.
🔹Миколаївський район:
Вчора, 27 липня, орієнтовно з 18:00 внаслідок ворожих обстрілів с. Лимани Галицинівської громади зруйновано та пошкоджено три житлових будинки, електромережу. Постраждалих немає.
Також вчора, 27 липня, у другій половині дня, внаслідок обстрілів горіли поля із зерновими за межами с. Шевченкове Шевченківської громади.
🔹Баштанський район:
Ввечері, 27 липня, орієнтовно о 19:00 були обстріли с. Широке Широківської громади. Влучання було по дорогах, пошкоджено три житлових будинки. Постраждалих немає. Орієнтовно о 05:30 були обстріли на територирії всієї громади, влучання були по домогосподарствах та поза межами населених пунктів. Інформація щодо постраждалих та пошкоджень уточнюється.
Обстріли територій та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади по лінії розмежування тривають. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.
🔹У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.
За інформацією районних військових адміністрацій та ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Новини на цю ж тему

Інформаційна довідка від ГО «Зелена альтернатива України» про Правила створення Комісій для вирішення питань компенсації за знищене житло

Комісія буде створюватися органом місцевого самоврядування та складатиметься з не менше ніж п'яти осіб. До її складу також можуть залучатися представники державних органів, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій, експерти, оцінювачі, архітектори тощо.
Заходи
12.06.2023

єВідновлення: стартувала програма державної допомоги на відновлення пошкодженого житла

Громадяни, чиє житло отримало пошкодження внаслідок збройної агресії рф і яке ще не було відремонтоване, зможуть скористатись послугою єВідновлення для отримання державної допомоги для відновлення свого житла.
Заходи
30.05.2023

Хвилина мовчання

вічна пам'ять кожному, хто загинув за Україну!
Повідомлення
21.04.2023

18 березня — визначна дата для мешканців Баштанської громади

Рівно рік тому її територію було звільнено від російських окупантів. Це вдалося завдяки небайдужим місцевим мешканцям, добровольцям, які за покликом серця приєдналися до лав тероборони, а також військовим 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ.
Новини
18.03.2023

Пам’ять війни: реалії та уроки

Триває інформаційно-просвітницької кампанії під гаслом «Пам’ять війни: реалії та уроки», спрямована на донесення до громадськості об’єктивної інформації щодо подій, пов’язаних зі збройною агресією РФ проти України, підсилення згуртованості суспільства і підвищення довіри до українського війська.
Новини
16.03.2023

МИ ПАМ'ЯТАЄМО!

Сьогодні минає рік, як 13 березня 2022 року, російські терористи здійснили авіаудар по нашій Баштанці. Того дня нелюди скинули низку авіабомб на житлові квартали з єдиною метою — покарати нас за наший спротив, посіяти паніку серед населення, створити гуманітарну кризу.
Новини
13.03.2023

Україна переможе!

Інформаційна кампанія.
Новини
05.08.2022

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу

Станом на 08:00 ранку 4 серпня
Новини
04.08.2022

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу

Станом на 08:00 ранку 2 серпня
Новини
02.08.2022

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу

Станом на 08:00 ранку 1 серпня
Новини
01.08.2022

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області

Станом на 08:00 ранку 28 липня
Новини
29.07.2022

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу, станом на 08:00 ранку 22 липня
Новини
22.07.2022

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу, станом на 08:00 ранку 21 липня
Новини
21.07.2022
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше