Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Доброго ранку, громадо!

Новини
22.03.2022
🌅Доброго ранку, громадо!
Ніч пройшла спокійно. Життя в громаді налагоджується. Включаймося всі в роботу.
📌Енергетики та газовики продовжують вiдновлювальні роботи з подачі світла й газу, ремонтують обладнання та відновлюють зруйновані під час обстрілів мережі. Жителів та підприємства просимо сплачувати за спожиту електроенергію та природний газ. Це допоможе Товариствам і надалі закуповувати матерiали, паливо та забезпечувати роботу ремонтних бригад Бережіть світло та тепло у своїх будинках.
📌Комунальні підприємства:
💦 "Міськводоканал" працює у штатному режимі. Попереджаемо, вода в кранах буде лише вдень через низьку напругу в мережі Запасайтеся водою на вечiрнiй час. Сплачуйте за воду, підтримуйте наше комунальне підприємство.
🚜Працівники "Добробуту" продовжують наводити лад у місті. На жаль, вивіз сміття вiд населення поки що не відновлюється. Заборонено в' їзд на мiське сміттєзвалище через вибуховонебезпечні предмети.
📌Штаб міської ради продовжує працювати в цілодобовому режимі Продовжується збiр iнформації від жителів міста і сіл, які постраждали внаслідок бойових дій. Працівниками штабу видаються безкоштовно дитяче харчування, памперси та ліки, асортимент яких дуже обмежений. Якщо у вас е нагальні проблеми, телефонуйте на гарячу лінію 0515827649.
☝️Нагадуємо, щодня о 9:00 українці, де б вони на перебували, вшановують хвилиною мовчання всіх, хто вiддав життя за нашу Україну.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше