Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги жителів Баштанської територіальної громади!

Повідомлення
03.04.2021

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту регуляторного акта – проєкт рішення міської ради «Про встановлення заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) у визначений час доби в межах Баштанської територіальної громади» та аналізу його регуляторного впливу

Відповідно до положень Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 року №1160-IY та Методики проведення аналізу регуляторного акта, затвердженої постановою України від 11.03.2004 №308, з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, фінансовий відділ Баштанської міської ради повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акта «Про встановлення туристичного збору на території Баштанської міської територіальної громади».

Основною метою розроблення документа є встановлення ставки туристичного збору на території Баштанської міської ради територіальної громади у відповідності до Податкового кодексу України та з урахуванням вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

Розробником зазначеного проєкту регуляторного акта є фінансовий відділ Баштанської міської ради.

Строк отримання пропозицій та зауважень до проєкту регуляторного акта становить 1 (один) місяць з дня його оприлюднення в друкованих ЗМІ.

З аналізом регуляторного впливу та додатками до проєкту рішення з 20.03.2021 року можна ознайомитися на офіційному сайті Баштанської міської ради в мережі Інтернет: https://bashtanskaotg@gov.ua. у розділі «Регуляторна політика».

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються у письмовій формі за поштовою адресою: Миколаївська область, 56101, м. Баштанка, вул. Героїв Небесної сотні, 38.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше