Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги представників бізнесу і держструктур!

Актуально
26.10.2018

Керуючись Законом України «Про основні засади забезпечення кібербезпеки України», Торгово-промислова палата України, підтримуючи світовий та Європейський досвід, ініціювала проведення в жовтні цього року «Місяця кібербезпеки в Україні».

В рамках цієї події, ТППУ спільно із Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації України та Міжнародною компанією з кіберзахисту бізнесу 10 Guards проводять безкоштовний тренінг для представників бізнесу і держструктур Миколаївського регіону.

Основні теми тренінгу:

1.”Кіберзахист об’єктів критичної інфраструктури. Загальні вимоги”.

2.”Кібергігієна, актуальні кіберзагрози, шляхи їх запобігання й усунення наслідків”.

Захід відбудеться 29 жовтня 2018 року з 10.00 до 14.00 в конференц-залі Регіональної торгово- промислової палати Миколаївської області, за адресою: м.Миколаїв, вул. Потьомкінська, 41, З поверх.

В разі Вашої зацікавленості щодо участі у тренінгу, просимо зареєструватися за адресою: gor@rtpp.com.ua. fedchenko@rtpp.com.ua. або за телефонами (0512)50017. Контактна особа: Скорбіліна Ірина Борисівна .


Новини на цю ж тему

Медики та управлінці з 10 громад пройшли підготовчі тренінги для впровадження мобільної медичної послуги у їх спільнотах

У 10 громадах України впроваджується мобільна медична послуга в рамках проєкту «Здоров'я без відстані: мобільна медицина для громад», що прагне наблизити якісну та своєчасну допомогу пацієнтам у віддалених селах.
Новини
15.02.2024

У Баштанці розпочався дводенний тренінг для підприємців

15 вересня у рамках Програми «Грантової програми допомоги малому та мікробізнесу для відновлення та підтримки економічного розвитку постраждалих громад Миколаївської області» розпочався дводенний тренінг для підприємців Баштанської громади.
Новини
15.09.2023

Вивчали про облік благодійної допомоги

Вивчали про облік благодійної допомоги
Новини
21.05.2020

Практичний вебінар: «Секрети про дані економіки та землі громад»

Вивчали секрети про дані економіки та землі громад.
Новини
20.05.2020

Практичний вебінар: «Секрети про дані економіки та землі громад»

Участь у вебінарі.
Новини
19.05.2020

Тренінг "Кризові комунікації під час пандемії"

Під час тренінгу представники громад отримали практичні поради від експертів.
Новини
02.04.2020

Діалог між владою та громадою: рецепти для успішної співпраці

11 березня на базі Баштанської центральної бібліотеки відбулась діалогова платформа «Слухати, говорити, домовлятися».
Новини
11.03.2020

Тренінг «Структура офіційного вебсайту Баштанської міської ради»

25 листопада в залі засідань міської ради відбувся тренінг «Структура офіційного вебсайту Баштанської міської ради» для керівників структурних підрозділів Баштанської міської ради
Події
25.11.2019

У Баштанській ОТГ вчилися писати текст, який зацікавить читача

12 листопада в Баштанській ОТГ відбувся тренінг з сторітелінгу за участі Юлії Почебут, радниці з питань комунікації Миколаївського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».
Події
12.11.2019

Нетворкінг як комунікаційна складова успіху громади

29 серпня відбувся тренінг з налагодження комунікацій у колективі за участю Юлії Почебут, радниці з питань комунікації Миколаївського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».
Події
29.08.2019

Сильна громада – активна молодь

19 червня в Баштанській громаді розпочали працювати над «Програмою підтримки молодіжної політики на території Баштанської ОТГ на 2019-2023 роки».
Заходи
19.06.2019

Інтернет-ресурси ‒ допомога для розвитку власної справи

6 червня 2019 року в актовому залі Баштанської міської ради відбувся тренінг «Використання інтернет-ресурсу для розвитку власної справи та самоосвіти», який провела Instagram, You Tube-блогер, спікер і власниця маркетингового агентства ISOUL Олександра Орлова.
Заходи
06.06.2019

Шляхи самореалізації жінки разом з Надією Копаницею

29-30 травня активні баштанчанки розглядали шляхи самореалізації жінки разом з тренером Надією Копаницею.
Заходи
29.05.2019

Як створити сильний текст? Пиши, скорочуй

Як створювати сильний та читабельний текст – про це говорили 23 травня радниця з питань комунікації Миколаївського Центру розвитку місцевого самоврядування Юлія Почебут спільно з помічниками старост, журналістами районної газети та бібліотекарями Баштанської ОТГ.
Події
23.05.2019

Увага! Тренінги щодо шляхів самореалізації жінки!

29-30 травня 2019 року відбудуться тренінги щодо шляхів самореалізації жінки. Заняття проведе Надія Копаниця (м. Київ) ‒ бізнес-тренер, фахівець з мовної комунікації, психолог, коуч (персональний і організаційний), фасилітатор.
Анонс подій
23.05.2019

Баштанська громада вивчала інструменти гендерного аналізу

15 квітня в Баштанській громаді стартував тренінг під назвою «Інструменти ґендерного аналізу задля покращення послуг в громадах», який проводиться в рамках Програми «U-LEAD з Європою».
Заходи
16.04.2019

У Баштанській громаді вчилися писати якісні проекти розвитку

25 березня в залі засідань міської ради відбувся одноденний семінар з розгляду актуальних питань з написання проектів місцевого розвитку для представників освітньої галузі, членів молодіжної ради громади.
Події
25.03.2019

Тренінг з енергоефективності в об'єднаних територіальних громадах

Все більше громад в Україні опікуються питаннями енергоефективності, адже це, в першу чергу, економія бюджетних коштів та ефективне використання ресурсів.
Події
06.02.2019

Підвищення інформаційної безпеки

Під час тренінгу вчились розрізняти фейки у потоці новин, дізналися як правильно перевіряти достовірність інформації. Юлія Почебут, радник з питань комунікацій радила учасникам тренінгу, в разі підозри на фейковість новини
Новини
10.12.2018

Тренінг “Комунікація в соціальних медіа та цифрових каналах”

16 листопада в приміщені центральної районної бібліотеки відбувся тренінг “Комунікація в соціальних медіа та цифрових каналах”
Заходи
18.11.2018

Тренінг з питань електронних закупівель в системі ProZorro в Баштанці

Під час тренінгу було обговорено як працює ProZorro, як обрати електроний Майданчик, тарифи ProZorro
Новини
13.07.2018

Другий тренінг з «Регіональною антикорупційною мережею»

Пройшов другий тренінг в рамках проекту, що реалізується Асоціацією сільських, селищних рад та об’єднаних територіальних громад України...
Новини
10.07.2018

Посилення антикорупційної спроможності в Баштанській ОТГ

2 липня у Баштанській об’єднаній територіальній громаді пройшов семінар-тренінг на тему «Шляхи запобігання корупції».
Події
02.07.2018

Тренінг «Методологія та практика розробки ефективних громадських проектів»

16 січня в приміщенні міської ради проведено тренінг з написання проектних заявок координатором програми Русланою Стасюк
Події
16.01.2018

Тренінг для членів Молодіжної ради

15 січня в приміщені міської ради відбувся тренінг для членів Молодіжної ради з написання проектних заявок .
Події
15.01.2018
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше