Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги орендарів комунального майна!

Повідомлення
19.01.2022

Баштанська міська рада повідомляє, що відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна» від 03.10.2019 року № 157-ІХ (надалі – Закон), який введено в дію з 01.02.2020 року, та Порядку передачі в оренду державного та комунального майна (надалі – Порядок), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України «Деякі питання оренди державного та комунального майна» № 483 від 03.06.2020 року, яка набрала чинності 17.06.2020 року, змінено процедуру передачі в оренду комунального майна, в тому числі і продовження договорів оренди.

Відтепер, орендар, який має намір продовжити договір оренди, що підлягає продовженню, звертається до орендодавця із заявою про продовження договору оренди не пізніше ніж за три місяці до закінчення строку дії договору оренди. 

Якщо орендар не подав заяву про продовження договору оренди у зазначений строк, то орендодавець не пізніше ніж за один місяць до закінчення строку дії договору оренди повідомляє орендаря про те, що договір оренди підлягає припиненню на підставі закінчення строку, на який його було укладено, у зв’язку з тим, що орендар не подав відповідну заяву у визначений  Законом строк, та про необхідність звільнення орендованого приміщення і підписання акта приймання-передачі (повернення з оренди) орендованого майна.

Звертаємо вашу увагу на те, що заява подається шляхом заповнення електронної форми через особистий кабінет в електронній торговій системі. Заяви в паперовій формі подавати не потрібно, оскільки процедуру передачі в оренду майна поза системою заборонено!

Для надання додаткових роз’яснень з наданої інформації звертатися до відділу з питань 

житлово-комунального господарства, будівництва, благоустрою, розвитку інфраструктури

та комунальної власності виконавчого комітету Баштанської міської ради

за тел. (05158) 2-76-59.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше