Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Баштанська міська рада оголошує конкурс

Повідомлення
23.09.2022

БАШТАНСЬКА МІСЬКА РАДА оголошує конкурс з визначення виконавця послуг зі збирання та вивезення твердих побутових відходів на території Баштанської об’єднаної територіальної громади.

Конкурсні пропозиції необхідно подати у 30-денний термін з моменту опублікування оголошення, особисто або поштою за адресою: 56101, Миколаївської область, місто Баштанка, вулиця Героїв Небесної Сотні (Баштанської Республіки),38. Детальнішу інформацію щодо умов конкурсу та інших питань можна отримати за телефоном 2-76-59.

З рішеннями виконавчого комітету від 24 червня 2019 року №132                                        «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг із збирання та вивезення твердих побутових відходів на території Баштанської об’єднаної територіальної громади» та від 17 червня 2020 року №76 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Баштанської міської ради від 24 червня 2019 року №132»  можна ознайомитись на офіційному сайті Баштанської міської ради.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше